Kompatibilní verze
Mini soufflés de batata-doce e queijo com manteiga de salva
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 55 g queijo Emmental
- 140 g batata-doce s/ casca, cortada em pedaços
- 800 g água
- Pão ralado q.b. p/ polvilhar
- 210 g leite
- 75 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 40 g farinha
- 3 ovos
- ½ c. chá de sal, mais 2 pitadas
- ¼ c. chá de pimenta, mais 2 pitadas
- ¼ c. chá de noz-moscada
- 70 g natas
- 5 folhas de salva fresca picadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1125.8 kJ / 269.1 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Tuk
- 20.7 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 325.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ovos escalfados com grão e nabiças
35 Min
Bobó de cogumelos com batata-doce
50 Min
Sobremesa de abóbora com crocante de noz
1 Std. 30 Min
Salada de folhas com figo, queijo feta, amêndoas e redução de balsâmico
25 Min
Salame de chocolate com amêndoas e uva passa
2 Std. 50 Min
Pudim de tapioca com abacaxi
1 Std. 25 Min
Pasta de grão de bico (homus)
40 Min
Quiche de curgete com crumble de parmesão
1 Std. 15 Min
Goulash de borrego com pimento (Tas Kebab)
1 Std. 10 Min
Telhas de polvilho
6h
Goulash de lentilhas e cogumelos
45 Min
Molho Teriyaki
25 Min