Kompatibilní verze
Mini soufflés de batata-doce e queijo com manteiga de salva
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 55 g queijo Emmental
- 140 g batata-doce s/ casca, cortada em pedaços
- 800 g água
- Pão ralado q.b. p/ polvilhar
- 210 g leite
- 75 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 40 g farinha
- 3 ovos
- ½ c. chá de sal, mais 2 pitadas
- ¼ c. chá de pimenta, mais 2 pitadas
- ¼ c. chá de noz-moscada
- 70 g natas
- 5 folhas de salva fresca picadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1125.8 kJ / 269.1 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Tuk
- 20.7 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 325.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta de favas
45 min
Pão delícia
1 Std. 50 Min
Molho de tomate
35 min
Técnica Ravioli
30 min
Soufflé de espinafres e espargos
1 godz. 30 min
Ravioli com ovo de codorniz e molho de curgete
1h
Soufflé rápido de queijo
45 min
Mousse de matcha e hortelã
4h
Quiche de beterraba e brócolos
40 min
Queijo de café
4h 10min
Quiche de couve-flor
1h
Béchamel
30 min