Kompatibilní verze
Mini soufflés de batata-doce e queijo com manteiga de salva
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 55 g queijo Emmental
- 140 g batata-doce s/ casca, cortada em pedaços
- 800 g água
- Pão ralado q.b. p/ polvilhar
- 210 g leite
- 75 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 40 g farinha
- 3 ovos
- ½ c. chá de sal, mais 2 pitadas
- ¼ c. chá de pimenta, mais 2 pitadas
- ¼ c. chá de noz-moscada
- 70 g natas
- 5 folhas de salva fresca picadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1125.8 kJ / 269.1 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Tuk
- 20.7 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 325.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pisco Sour
10 Min
Sopa de bulgur e lentilhas vermelhas
55 Min
Tosta de salada de beterraba com queijo halloumi
40min
Pernil e puré de cenoura à finlandesa (Joulukinkku and Porkkanalaatikko)
2 Std.
Trigo sarraceno com cogumelos
25 min
Maçã em tempura de cerveja
Žádné hodnocení
Muffins de batata-doce
30min
Zabaione
15 Min
Minestrone
45min
Ricotta
50 Min
Sopa asiática com almôndegas de peru
30min
Strogonoff de cogumelos e jaca
35 Min