
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1 pedaço de gengibre fresco descascado (2 cm aprox.)
- 30 g óleo de girassol
- 200 g pimento vermelho cortado em tiras (6x1 cm aprox.)
- 120 g vinho branco
- 400 g caldo de legumes líquido
- 300 g água
- 400 g mistura de marisco congelado
- 2 c. chá de colorau
- ½ - 1 c. chá de pimenta-de-caiena em pó
- 400 g tomate em pedaços
- 1 g açafrão-da-índia
- 2 folhas de louro
- 10 g açúcar
- 5 g sal
- 200 g bacalhau fresco s/ pele cortado em pedaços (3 cm aprox.)
- 1 limas
- Salsa picada q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 276 kcal / 1154.6 kJ
- Protein
- 25.1 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 17.8 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 1654.1 mg
Alternativní recepty
Borrego marroquino e cuscuz de limão
4 Std.
Salada de batata com vinagrete de ervas - TM6
45 Min
Cozido de frango com miso
1 Std. 45 Min
Polvo grelhado com batata
2 Std. 45 Min
Caldo de galinha com omelete de ervas
50 Min
Guisado de carne com puré de batata
1 Std.
Cozer 500 g de bife de vaca
35 Min
Cozer 1500 g de lombinho de porco
35 Min
Pernil de porco com cebola em molho de Vinho do Porto
1 Std.
Couve roxa com maçã - TM6
1 Std. 15 Min
Caril de borrego com grão-de-bico e couve kale
16 Std. 50 Min
Bacalhau em sous-vide com esmagada de batata
1 Std. 50 Min