Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1 pedaço de gengibre fresco, descascado (2 cm aprox.)
- 30 g óleo de girassol
- 200 g pimento vermelho cortado em tiras (6x1 cm aprox.)
- 120 g vinho branco
- 400 g caldo de legumes líquido
- 300 g água
- 400 g mistura de marisco congelado
- 2 c. chá de colorau
- ½ - 1 c. chá de pimenta-de-caiena em pó
- 400 g tomate em pedaços
- 1 g açafrão-da-índia
- 2 folhas de louro
- 10 g açúcar
- 5 g sal
- 200 g bacalhau fresco s/ pele, cortado em pedaços (3 cm aprox.)
- 1 limas
- Salsa picada q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1154.6 kJ / 276 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Sacharidy
- 17.8 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1654.1 mg
Alternativní recepty
Salada de espargos com queijo mozarela e pistáchio
1h
Salada de penne com pesto rosso e fiambre de aves caseiro
1h
Fideuá vegetariana de curgete espiralizada - TM6
Žádné hodnocení
Bacalhau da alentejana na Bimby Friend
50min
Mistura de caril em pó
5min
Asas de frango com limão, arroz e vegetais
Žádné hodnocení
Brócolos e batatas com molho de queijo azul
35min
Caldeirada de conservas
35min
Saltear 350 g de chalota
Žádné hodnocení
Canja de conquilhas
55min
Salada de rúcula com muxama
5min
Cenoura assada com tomilho (Modo descascar)
30 min