Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g borrego limpo s/ osso, cortado em cubos (3 cm aprox.), p/ guisar
- 760 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 50 g pasta de caril amarela
- 1 c. sopa de gengibre em pó
- 1 c. chá de sementes de cominhos
- 1 c. chá de sal
- 150 g grão-de-bico seco
- 80 g cebola cortada em pedaços
- 30 g azeite
- 1 c. sopa de caldo de legumes caseiro
- 400 g tomate em pedaços
- 70 g lentilhas vermelhas secas
- 60 g couve kale cortada em pedaços pequenos (2-3 cm aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1847.2 kJ / 441.5 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Sacharidy
- 29.4 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 559.2 mg
Alternativní recepty
Pão de mafra com massa-mãe
21h
Sopa de lentilhas amarelas com almôndegas e creme solero
Žádné hodnocení
Pickles de legumes fáceis e rápidos
48 Std.
Hambúrgueres de spirulina vegan
40min
Guisado de lentilhas à moda da Etiópia (Misir wat)
35min
Frango com puré de maçã e aipo e pedaços de abóbora
40min
Buns de porco a vapor
4hod.
Ensopado de Borrego
3h
Galette de ratatouille - TM6
1h 30min
Ostras à algarvia
1h
Noodles de cenoura com bolonhesa
35min
Fajitas de bacalhau com pasta de grão-de-bico
Žádné hodnocení