Pimento recheado com arroz e salsa

Pimento recheado com arroz e salsa

4.3 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 doses

Suroviny

  • cebolo (spring onion) cortado em pedaços
    30 g
  • azeite
    20 g
  • arroz integral (ver dica)
    250 g
  • pimentos vermelhos (250 g cada aprox.)
    4
  • sal
    1 c. chá de
  • caldo de legumes líquido caseiro (ver dica)
    500 g
  • azeitonas pretas s/ caroço cortadas em fatias
    12
  • salsa só as folhas
    20 g
  • pimenta preta
    3 pitadas de
  • vinho branco
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 682.5 mg
Protein 5.8 g
Kalorie 1436.3 kJ / 343.3 kcal
Tuk 6.8 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 59.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...