
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g cebolo (spring onion) cortado em pedaços
- 20 g azeite
- 250 g arroz integral (ver dica)
- 4 pimentos vermelhos (250 g cada aprox.)
- 1 c. chá de sal
- 500 g caldo de legumes líquido caseiro (ver dica)
- 12 azeitonas pretas s/ caroço cortadas em fatias
- 20 g salsa só as folhas
- 3 pitadas de pimenta preta
- 100 g vinho branco
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 343.3 kcal / 1436.3 kJ
- Protein
- 5.8 g
- Tuk
- 6.8 g
- Sacharidy
- 59.3 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 682.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tempero picante para grelhados
5min
Menu: Salada de batata, feijão-verde e ervilhas com bacalhau e Clafoutis de frutos vermelhos
45min
Cogumelos cremosos com batata assada crocante
1hod. 30min
Gratinado de batata e aipo
1hod. 10min
Legumes com arroz vietnamita
40min
Pãezinhos recheados com legumes e queijo
3hod. 55min
Seitan e legumes em frasco
1hod. 10min
Moussaka de lentilha
2hod. 20min
Estufado de beringela picante
30min
Tripas vegan com grão e cogumelos
30min
Bolonhesa de frutos secos
35min
Empadão de batata-doce
35min