Käsespätzle

Käsespätzle

4.2 32 rating
Příprava 1hod.
Celkový 1hod. 10min.
6 Portionen

Suroviny

  • frische Petersilie Blättchen abgezupft
    ¾ Bund
  • Bergkäse in Stücken
    150 g
  • Hartkäse (z. B. Emmentaler), in Stücken
    110 g
  • Gruyère Käse in Stücken
    110 g
  • Weizenmehl, griffig etwas mehr für die Zwiebelringe
    380 g
  • Mineralwasser mit Kohlensäure
    90 g
  • Eier
    4
  • Salz
    3 ½ TL
  • Muskat, gemahlen
    2 Prisen
  • Zwiebeln halbiert
    3
  • Butterschmalz
    75 - 85 g
  • Butter und etwas mehr zum Einfetten
    1 ½ EL
  • Pfeffer, frisch gemahlen nach Geschmack
    1 TL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1817.9 mg
Protein 27 g
Kalorie 2906.2 kJ / 694.6 kcal
Tuk 40.2 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 23 g
Sacharidy 55.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...