Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 100 g Speckwürfel
- 250 g Semmelwürfel
- 2 Eier
- 200 g Milch
- 20 g Weizenmehl
- 1 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- ¼ Bund Schnittlauch, frisch
- 1 Liter Rindsuppe
- 500 g Butterschmalz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1373 kJ / 328 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40min
Tiroler Kasnock’n
1 Std.
Kaspressknödelsuppe
1h 35 min
Semmelknödel
50min
Käsespätzle
45min
Moosbeer-Kokos-Nocken
35min
Butternockerl
40min
Hasenöhrl
1 Std.
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1 Std. 15 Min
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
1 Std. 20 Min
Frittaten
30min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2h 40min