
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Zwiebeln halbiert
- 2 Knoblauchzehen halbiert
- 40 g Butter in Stücken
- 100 g Speckwürfel
- 250 g Semmelwürfel
- 2 Eier
- 200 g Milch
- 20 g Weizenmehl
- 1 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- ¼ Bund Schnittlauch, frisch
- 1 Liter Rindsuppe
- 500 g Butterschmalz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 328 kcal / 1373 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 28 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Semmelknödel
50min
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
1hod. 20min
Salzburger Fleischkrapfen
1hod. 30min
Osttiroler Schlipfkrapfen
2hod. 30min
Tiroler Schlutzkrapfen
1hod.
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40min
Käsespätzle
45min
Kaspressknödel mit Blattsalat
1hod. 40min
Tiroler Kasnock’n
1hod.
Frittaten
30min
Kaspressknödelsuppe
1hod. 35min