
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Bergkäse in Stücken
- 4 Stängel frische Petersilie Blättchen abgezupft
- 200 g Milch
- 2 Eier (Größe M)
- 200 g Blattspinat, TK aufgetaut, ausgedrückt und grob geschnitten (siehe Tipp)
- 60 g Butter in Stücken
- 310 g Weizenmehl, griffig
- 1 ½ TL Salz
- 60 g Schalotten halbiert
- 150 g Schinken in Würfeln
- 100 g Weißwein
- 150 g Schlagobers
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 799 kcal / 3341 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 43 g
- Sacharidy
- 70 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Sodík
- 1589 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1hod. 25min
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1hod. 5min
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45min
Semmelknödel
50min
Gebackene Speckknödel
50min
Tiroler Schlutzkrapfen
1hod.
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1hod. 15min
Käsespätzle
45min
Tiroler Kasnock’n
1hod.
Frittaten
30min
Kaspressknödelsuppe
1hod. 35min