Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di panna (30-40% di grassi)
- 250 g di latte
- 150 - 200 g di zucchero, a seconda del gusto personale
-
1
cucchiaino zucchero vanigliato fatto in casa
nebo ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale - 12 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda e strizzati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1833 kJ / 438 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 39.7 g
- Tuk
- 30.7 g
Alternativní recepty
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Besciamella
15min
Gelato alla frutta
5min
Esperienza culinaria
2h
Panna montata
10min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1h 30min
Burro alle erbe aromatiche
5min
Besciamella
15min
Salsa al caramello
1h 30min
Meringhe
2h
Panna cotta al cioccolato bianco con frutto della passione
6 Std. 40 Min
Purea di patate
45min