Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
Pasta brisée senza glutine
- 300 g di farina senza glutine
- 150 g di burro a pezzi, freddo
- 1 cucchiaino di sale
- 80 g di acqua fredda
Ripieno
- 500 g di acqua
- 250 g di bietole, le foglie
- 3 fili di erba cipollina fresca tritata
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 8 uova
- burro q.b.
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1954.4 kJ / 467.1 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 34.5 g
- Tuk
- 29.7 g
- Nasycený tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 506.9 mg
Alternativní recepty
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2u. 20min
Torta pasqualina
2u. 5min
Torta salata bietole e uova
2h
Torta salata pasquale
2h
Torta salata agli spinaci
1h 30min
Scarpazza sarzanese
2h 30min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1h 30min
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Cappone agli agrumi con purè di carote
2h 30min
Torta de gee
1h 30min
Tortino di fagiolini e patate
1h 30min
Polpettone fagiolini e patate
1h 30min