Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
Pasta brisée senza glutine
- 300 g di farina senza glutine
- 150 g di burro a pezzi, freddo
- 1 cucchiaino di sale
- 80 g di acqua fredda
Ripieno
- 500 g di acqua
- 250 g di bietole, le foglie
- 3 fili di erba cipollina fresca tritata
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 8 uova
- burro q.b.
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1954.4 kJ / 467.1 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 34.5 g
- Tuk
- 29.7 g
- Nasycený tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 506.9 mg
Alternativní recepty
Riso in torta verde
1 Std. 30 Min
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1 Std.
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Sacher Torte (senza glutine)
3h
Clafoutis fiori di zucca e salmone
45 Min
Spanakopita
1 Std.
Timballo di melanzane, pomodori e caprino (TM6)
40 Min
Lasagne primaverili (senza glutine)
3 Std. 15 Min
Torta salata asparagi e provola
1 Std. 30 Min
Strüdel salato con funghi, feta e spinaci
1 Std. 45 Min
Torta pasqualina
2sa 5 dk
Strudel di verdure
2 Std.