Torta pasqualina (senza glutine)

Torta pasqualina (senza glutine)

4.7 30 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
8 fette

Suroviny

  • 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
Pasta brisée senza glutine
  • 300 g di farina senza glutine
  • 150 g di burro a pezzi, freddo
  • 1 cucchiaino di sale
  • 80 g di acqua fredda
Ripieno
  • 500 g di acqua
  • 250 g di bietole, le foglie
  • 3 fili di erba cipollina fresca tritata
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di ricotta di pecora ben scolata dal siero
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 8 uova
  • burro q.b.
Terminare la preparazione
  • olio extravergine di oliva q.b.

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 506.9 mg
Protein 15.3 g
Kalorie 1954.4 kJ / 467.1 kcal
Tuk 29.7 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 14.9 g
Sacharidy 34.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...