Salmone sottovuoto in salsa teriyaky

Salmone sottovuoto in salsa teriyaky

4.1 34 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 20min
4 porzioni

Suroviny

  • filetti di salmone fresco (150 g l'uno) (vedere consigli)
    4
  • di salsa teriyaki
    75 g
  • di semi di sesamo
    40 g
  • di radice fresca di zenzero a fette sottili
    20 g
  • di acqua (vedere consigli)
    1450 g
  • di succo di limone, spremuto fresco
    30 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 394 kcal / 1650 kJ
Protein 33 g
Tuk 26 g
Sacharidy 7 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 5 g
Sodík 95 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...