Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 filetti di salmone fresco (150 g l'uno) (vedere consigli)
- 75 g di salsa teriyaki
- 40 g di semi di sesamo
- 20 g di radice fresca di zenzero a fette sottili
- 1450 g di acqua (vedere consigli)
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1650 kJ / 394 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 95 mg
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30 min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20 min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20 min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 godz. 10 min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20 min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Pollo speziato sottovuoto
1 godz. 50 min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1 Std.
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2h 30 min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 Std.