Chawanmushi (dampet japansk eggekrem)

Chawanmushi (dampet japansk eggekrem)

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 45min.
4 porsjoner

Suroviny

  • vann
    1050 g
  • pulverdashi (se tips)
    1 ts
  • egg
    4
  • soyasaus
    2 ts
  • risvin
    1 ss
  • havsalt
    ¼ ts
  • shiitake sopp, fersk stilker fjernet, delt i skiver (ca. 5 mm)
    3
  • rå scampi skrelt og uten tarm (ca. 100 g)
    8
  • vårløk delt i tynne skiver, til pynt
    2

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 836.3 mg
Protein 15.6 g
Kalorie 487.8 kJ / 116.2 kcal
Tuk 5.3 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 1.4 g
Sacharidy 1.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše