Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di pane fresco o raffermo a pezzi
- 60 g di latte
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 4 rametti di menta fresca, le foglioline lavate
- 2 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di carne di vitello trita
- 200 g di carne di manzo trita
- 200 g di carne di maiale trita
- 2 uova
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- semola di grano duro q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- olio di arachidi q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 287 kJ / 69 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 1.2 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 63.4 mg
Alternativní recepty
Tagliatelle al ragù
1h 10 min
Ragù di carne alla bolognese
1h 15 min.
Risotto zafferano e salsiccia
40 min
Purè di patate (TM6)
1h
Cosce di pollo al sale, patate sabbiate e salsa alla senape
1h 30 min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Focaccia
6h
Frittelle di carciofi
45 min
Scaloppine di pollo al limone
40 min
Cotolette di spinaci
1h
Patate fritte a fiammifero (Kartoffelstroh)
25 min
Polpette di carne e melanzane
50 min