Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di pane fresco o raffermo a pezzi
- 60 g di latte
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 4 rametti di menta fresca, le foglioline lavate
- 2 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di carne di vitello trita
- 200 g di carne di manzo trita
- 200 g di carne di maiale trita
- 2 uova
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- semola di grano duro q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- olio di arachidi q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 287 kJ / 69 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 1.2 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 63.4 mg
Alternativní recepty
Gattò di patate (TM6)
1h 30min
Polpette in bianco con purè di castagne
1h 20 phút
Besciamella
15min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Spaghetti al sugo di polpettine
1h 30min
Ragù di carne alla bolognese
1h 15min
Purè di patate (TM6)
1h
Frittelle di carciofi
45min
Polpette di carne e melanzane
50 Min
Polpettone spinaci e pancetta
1h 30min
Ragù bianco
1h 20 phút
Cannelloni al ragù
1h 30min