Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di pane fresco o raffermo a pezzi
- 60 g di latte
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 4 rametti di menta fresca, le foglioline lavate
- 2 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di carne di vitello trita
- 200 g di carne di manzo trita
- 200 g di carne di maiale trita
- 2 uova
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- semola di grano duro q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- olio di arachidi q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 287 kJ / 69 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 1.2 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 63.4 mg
Alternativní recepty
Cosce di pollo al sale, patate sabbiate e salsa alla senape
1h 30min
Purè di patate (TM6)
1h
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30min
Baguette pancetta e provolone
5h 30min
Stufato di lenticchie
1h
Besciamella
15min
Ragù di carne alla bolognese
1h 15 min
Grissini intrecciati alla paprika
2h 30 min
Polpette di pane di mais
1h 10min
Bortellina
30min
Alette di pollo con salsa Buffalo
45min
Impasto base per pane
1h