Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
scalogno a metà
nebo 1 spicchio di aglio a metà - 30 g di pancetta di maiale a cubetti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di carota a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
-
450
g di fagioli borlotti in scatola in scatola sgocciolati
nebo 450 g di fagioli borlotti secchi in scatola sgocciolati -
100
g di passata di pomodoro
nebo 100 g di pomodori pelati - 1000 g di acqua (vedi variante)
-
1
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale - 200 g di pasta secca tipo ditalini rigati
- 1 cucchiaio raso di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 cucchiai di Parmigiano reggiano grattugiato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1987 kJ / 475 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 55.7 g
- Tuk
- 21.3 g
- Vláknina
- 8.2 g
Alternativní recepty
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30 min
Pasta e ceci con pomodorini
40 min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 min
Pasta e ceci (TM6)
40 min
Pasta e fagioli cannellini
40 min
Minestra saporita di riso e legumi
40 min
Pasta e fagioli (Bimby Friend)
45 min
Zuppa di fagioli
40 min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40 min
Pasta e fagioli
50min
Pasta e fagioli
50min
Pasta ceci e pancetta (Bimby Friend)
45 min