Polpo alla Luciana

Polpo alla Luciana

4.8 108 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
6 porzioni

Suroviny

  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 3 spicchi di aglio
  • 1 peperoncino secco piccante
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1000 - 1200 g di polpo fresco (1 intero o 2 polpi da 500-600 g circa)
  • 350 g di pomodori ciliegino in scatola, scolati
  • 15 g di concentrato di pomodoro
  • 1 pizzico di sale
  • 60 g di olive nere denocciolate
  • 1 cucchiaio di capperi sotto sale sciacquati ed asciugati

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 168.8 mg
Protein 20.7 g
Kalorie 908.5 kJ / 217.2 kcal
Tuk 12.9 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 4.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...