Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 spicchi di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1000 - 1200 g di polpo fresco (1 intero o 2 polpi da 500-600 g circa)
- 350 g di pomodori ciliegino in scatola, scolati
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 60 g di olive nere denocciolate
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 908.5 kJ / 217.2 kcal
- Protein
- 20.7 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Tuk
- 12.9 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 168.8 mg
Alternativní recepty
Contorno di carciofi alla menta
1h 10min
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1u.
Polpo con patate a Cottura Lenta
1h 30 min
Cozze al vapore con porri e latte di cocco
45 min
Filetti di sgombro all'arancia
40min
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40min
Insalata di polpo e patate
2u.
Impepata di cozze con salsa al burro bianco
45 min
Pizzette fritte con mousse di baccalà
3h 30min
Sgombro con crema di datterini gialli sottovuoto
40min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Sautè di cozze e vongole
40min