Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 spicchi di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1000 - 1200 g di polpo fresco (1 intero o 2 polpi da 500-600 g circa)
- 350 g di pomodori ciliegino in scatola, scolati
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 60 g di olive nere denocciolate
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 908.5 kJ / 217.2 kcal
- Protein
- 20.7 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Tuk
- 12.9 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 168.8 mg
Alternativní recepty
Calamari alla napoletana
40 min
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35min
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40 min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Polpo con patate a Cottura Lenta
1h 30min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Cous cous con moscardini e olive
1h
Polpetti affogati
45 min
Polpetti affogati
45 min
Insalata di polpo e patate
2h
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 min
Moscardini al limone
30 min