
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla vegan
- 80 g di zucchero
- 100 g di mandorle pelate
- 180 g di farina di sorgo
- 60 g di olio di semi di mais + q.b.
- 50 g di bevanda a base di mandorle
- 1 pizzico di lievito in polvere per dolci
Crema di fragole e timo
- 30 - 50 g zucchero a piacere
- 100 g fragole a metà + q.b.
- 1 rametto di timo fresco le foglioline + q.b.
- 300 g di bevanda a base di mandorle
- 30 g di amido di mais (maizena)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 328.2 kcal / 1373.2 kJ
- Protein
- 5.8 g
- Tuk
- 16.7 g
- Sacharidy
- 39.5 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Sodík
- 2.6 mg
Alternativní recepty
Torta della nonna (vegan)
4hod.
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35min
Crostata integrale alle fragole
1hod. 5min
Crostata di mais e anacardi con albicocche (senza glutine)
1hod. 50min
Miglio con ceci e verdure al curry
1hod.
Buns integrali con burger di barbabietole
3hod. 40min
Formaggio spalmabile alla soia
14hod. 30min
Crema pasticcera (vegan)
15min
Pasta frolla al farro (vegan)
2hod. 40min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1hod.
Burger vegetale alla barbabietola
3hod. 25min
Polenta con ragù di tofu (vegan)
1hod. 30min