Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 克 洋蔥 切塊,約3公分
- 350 克 豬絞肉
- 1 顆 蛋
- 75 克 豆腐 ,或其他蔬菜(例: 菇類, 紅蘿蔔...)切碎
- 2 茶匙 太白粉
- ¾ 茶匙 鹽
- 白胡椒粉 ,適量
- 1250 克 水
- 8 片 高麗菜 (取大葉)
- 1 把 水蓮
- 10 克 蠔油
- ½ 茶匙 香油
- ½ 茶匙 醬油
- 少許 白胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 個
- Kalorie
- 637.3 kJ / 152.5 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Tuk
- 9.7 g
- Nasycený tuk
- 68.3 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 143.6 mg