豆腐豚肉高麗菜捲

豆腐豚肉高麗菜捲

5.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 50min.
8 個

Suroviny

  • 洋蔥 切塊,約3公分
    60 克
  • 豬絞肉
    350 克
  • 1 顆
  • 豆腐 或其他蔬菜(例: 菇類, 紅蘿蔔...)切碎
    75 克
  • 太白粉
    2 茶匙
  • ¾ 茶匙
  • 白胡椒粉 適量
  • 1250 克
  • 高麗菜 (取大葉)
    8 片
  • 水蓮 (volitelně)
    1 把
  • 蠔油
    10 克
  • 香油
    ½ 茶匙
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    少許

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 個

Sodík 143.6 mg
Protein 13.2 g
Kalorie 637.3 kJ / 152.5 kcal
Tuk 9.7 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 68.3 g
Sacharidy 2.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...