Zařízení & příslušenství
豆腐豚肉高麗菜捲
Příprava 20min.
Celkový 50min.
8 個
Suroviny
-
洋蔥 切塊,約3公分60 克
-
豬絞肉350 克
-
蛋1 顆
-
豆腐 或其他蔬菜(例: 菇類, 紅蘿蔔...)切碎75 克
-
太白粉2 茶匙
-
鹽¾ 茶匙
-
白胡椒粉 適量
-
水1250 克
-
高麗菜 (取大葉)8 片
-
水蓮 (volitelně)1 把
-
蠔油10 克
-
香油½ 茶匙
-
醬油½ 茶匙
-
白胡椒粉少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Sodík
143.6 mg
Protein
13.2 g
Kalorie
637.3 kJ /
152.5 kcal
Tuk
9.7 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
68.3 g
Sacharidy
2.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
剩食活用術
7 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan