Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di patate americane dolci, non sbucciate, a rondelle (1 cm)
- fiocchi di sale q.b.
- 30 g di gherigli di noci
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di zucchina, a rondelle (2 cm), poi in quarti
- 100 g di Feta, a pezzi
- 100 g di fagioli bianchi di Spagna in scatola, sgocciolati
- 15 g di uva passa
- ¼ cucchiaino di pepe bianco macinato
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di pomodorini ciliegia, a rondelle
- glassa di aceto balsamico, per guarnire
- timo fresco, per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1020.3 kJ / 243.9 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 33.1 g
- Tuk
- 10.5 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 406.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croquembouche con crema all'arancio e cioccolato
10h
Panini ranocchio
3 Std. 30 Min
Insalata di riso giallo con pollo e verdurine croccanti (Bimby Friend)
1 Std.
Gelatine gusto Champagne
4h 30 min
Scotch pie
3 Std.
Tabulè speziato
2 Std. 10 Min
Rainbow Bowl
1h 10 min
Koulibiac di salmone al profumo di aneto
2 Std. 40 Min
Daddy cupcake
1h 30min
Arepas al formaggio
30 min
Tortini al caramello
1 Std.
Mochi
40 min