Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Uova
- 6 uova, medie (circa 60 g), fredde di frigorifero
- acqua, per riempire fino a 1 l
Cracker di Pasqua
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
- 100 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- ½ cucchiaino di semi di cumino
- ½ cucchiaino di sale
Salsa alle erbe
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di erba cipollina fresca, sminuzzata
- 180 g di panna acida
- 30 g di latte
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 10 g di sciroppo di agave
- 2 pizzichi di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 6 cucchiaini di caviale, a piacere
- foglie di crescione q.b. per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 744 kJ / 177.8 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 13.2 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 258.3 mg
Alternativní recepty
Cestini al formaggio con salsa al peperoncino e confettura di lamponi
2sa 15 dk
Spigola sottovuoto con crema di avocado e pomodorini
1 godz. 20 min
Guancette di manzo sottovuoto con purè e spinaci
12h 45min
Contorno di verdure con zabaione al Parmigiano Reggiano
50 min
Scaloppine con ratatouille (Bimby Friend)
40min
Pesce bianco magro sottovuoto
1 godz. 20 min
Fichi freschi ripieni
20min
Fragole sottovuoto con salsa al cioccolato bianco
2h
Pere sottovuoto alla cannella
2u. 5min
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
45 Min
Crema ai frutti rossi (TM6)
20min
Trittico d'autore
2h