Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Uova
- 6 uova, medie (circa 60 g), fredde di frigorifero
- acqua, per riempire fino a 1 l
Cracker di Pasqua
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
- 100 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- ½ cucchiaino di semi di cumino
- ½ cucchiaino di sale
Salsa alle erbe
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di erba cipollina fresca, sminuzzata
- 180 g di panna acida
- 30 g di latte
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 10 g di sciroppo di agave
- 2 pizzichi di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 6 cucchiaini di caviale, a piacere
- foglie di crescione q.b. per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 744 kJ / 177.8 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 13.2 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 258.3 mg
Alternativní recepty
Contorno di verdure con zabaione al Parmigiano Reggiano
50 Min
Filetto di maiale Chimichurri con insalata di riso
13h 20min
Insalata con pesche con vinaigrette ai mirtilli
20 min
Aperitivo alla fragola (TM6)
15 Min
Ananas al rum a Cottura Lenta
2 Std. 40 Min
Palline al formaggio e bucce di verdure
35 Min
Millefoglie di colomba
1 Std.
Pollo al curry caraibico con ananas e riso
2 Std. 10 Min
Insalata di pane fritto e melone giallo
25 Min
Cocktail alcolico alle fragole
10 Min
Tagliatelle con ragù di capretto e fonduta di pecorino
1 Std.
Purè di patate al rosmarino Sottovuoto
2 Std. 15 Min