Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g di miso bianco (shiro)
- 40 g di mirin
-
35
g di sake
nebo 35 g di acqua - 30 g di zucchero
- 1 ½ cucchiaino di olio di sesamo
- 2 pizzichi di sale
- 360 g di melanzane, a dadini (3x2 cm)
- 1600 g di acqua (vedere consigli)
- 30 g di succo di limone
- 1 cucchiaio di semi di sesamo, tostati
- 1 cipollotto, a rondelle diagonali
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 654 kJ / 156 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 670 mg
Alternativní recepty
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1h 30min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3sa 30 dk
Yogurt al latte di cocco
15 godz.
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Gamberi freschi sottovuoto
1h
Bulgur cavolo riccio e melagrana con chips di patate dolci
40min
Formaggio spalmabile alla soia
14 Std. 30 Min
Cassoulet di fagioli con pesto di noci a Cottura Lenta
6 Std.
Cipolle rosse fermentate
96h
Topinambur alla menta sottovuoto
2h 10min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min