Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g di miso bianco (shiro)
- 40 g di mirin
-
35
g di sake
nebo 35 g di acqua - 30 g di zucchero
- 1 ½ cucchiaino di olio di sesamo
- 2 pizzichi di sale
- 360 g di melanzane, a dadini (3x2 cm)
- 1600 g di acqua (vedere consigli)
- 30 g di succo di limone
- 1 cucchiaio di semi di sesamo, tostati
- 1 cipollotto, a rondelle diagonali
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 654 kJ / 156 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 670 mg
Alternativní recepty
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 Std.
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
4h 30min
Hosomaki (Modalità cuoci riso)
2 Std. 30 Min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1h 10min
Barbabietole sottovuoto
3h 30min
Banane sottovuoto con salsa al cocco e cannella
30 Min
Asparagi sottovuoto
50 Min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Zucca al curry
45min
Contorno di carciofi sottovuoto
50 Min
Carote sottovuoto al miele
1h 20 phút