Melanzane al miso sottovuoto

Melanzane al miso sottovuoto

3.8 10 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 45min.
4 porzioni

Suroviny

  • 90 g di miso bianco (shiro)
  • 40 g di mirin
  • 35 g di sake
    35 g di acqua
  • 30 g zucchero
  • 1 ½ cucchiaino di olio di sesamo
  • 2 pizzichi di sale
  • 360 g di melanzane a dadini (3x2 cm)
  • 1600 g di acqua (vedere consigli)
  • 30 g di succo di limone
  • 1 cucchiaio di semi di sesamo, tostati
  • 1 cipollotto a rondelle diagonali

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 670 mg
Protein 4 g
Kalorie 654 kJ / 156 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 5.3 g
Nasycený tuk 0.9 g
Sacharidy 13 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...