Pierogi alle patate dolci e ricotta

Pierogi alle patate dolci e ricotta

4.5 8 hodnocení
Příprava 50min.
Celkový 1hod. 10min.
50 pezzi

Suroviny

  • 1 - 2 rametti di salvia fresca solo le foglie
  • 60 g di burro a pezzi
  • 450 g di patate americane dolci cotta, a pezzi (vedere consigli)
  • 150 g di ricotta
  • 2 - 3 pizzichi di noce moscata in polvere
  • 1 ¼ - 1 ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • ¼ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 250 g di acqua + q.b.
  • 120 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 220 g di farina integrale (circa il 16% di contenuto proteico)
  • 10 g olio extravergine di oliva

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Sodík 64.7 mg
Protein 1.1 g
Kalorie 193.5 kJ / 46.2 kcal
Tuk 1.6 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 0.9 g
Sacharidy 6.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...