Kompatibilní verze
Risotto con gamberi e fiori di zucca al profumo di tartufo
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di fiori di zucca, puliti
- 320 g di riso Arborio (cottura 15 minuti)
-
50
g di brandy
nebo 50 g di vino bianco secco - 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 750 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di gamberi crudi sgusciati ed eviscerati
- 125 g di mascarpone
- 80 g di crema di tartufo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3485 kJ / 833 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Sacharidy
- 68.8 g
- Tuk
- 52 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto cuore di Sicilia ai gamberi
40min
Risotto gamberi e carciofi
30min
Risotto zucca e gamberi (Bimby Friend)
35 Min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40min
Risotto con gamberetti su crema di piselli
50min
Risotto ai frutti di mare
45min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35 Min
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30min
Risotto alla pescatora
35 Min
Risotto ai funghi porcini
35 Min
Risotto zucchine e gamberi
1h 15 min
Risotto al ragù bianco di mare
30min