Zařízení & příslušenství
Karamelové fondue s jablky a slanými preclíky
Příprava 5min.
Celkový 10min.
4 porce
Suroviny
-
25 karamelových bonbónů měkkých
-
85 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
jablka na osminky
-
slané minipreclíky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
15 mg
Protein
3.1 g
Kalorie
1562 kJ /
373.3 kcal
Tuk
26.6 g
Vláknina
3.7 g
Nasycený tuk
16 g
Sacharidy
40.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
FONDUE
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Tiramisu s mandlovým likérem
3hod.
Kokosová panna cotta s karamelizovaným pomerančem
3hod.
Americké palačinky (Pancakes)
40min.
Pardubické perníčky
30min.
Velikonoční citrónový krém se zaječími oušky
40min.
Valentýnské makronky
1hod. 30min.
Fondue s arašídovým máslem a ovocem
20min.
Vanilkovo-malinová zmrzlina ze skyru (nízkotučná)
10hod. 15min.
Zmrzlina s příchutí borůvkového cheesecaku
14hod. 35min.
Fitness kuličky
50min.
Mražený šlehačkový dort s malinami
4hod. 10min.
Čokoládové tiramisu s chilli
6hod.