Zařízení & příslušenství
Karamelové fondue s jablky a slanými preclíky
Příprava 5min.
Celkový 10min.
4 porce
Suroviny
-
25 karamelových bonbónů měkkých
-
85 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
jablka na osminky
-
slané minipreclíky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
15 mg
Protein
3.1 g
Kalorie
1562 kJ /
373.3 kcal
Tuk
26.6 g
Vláknina
3.7 g
Nasycený tuk
16 g
Sacharidy
40.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
FONDUE
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mušle à la marinière
Žádné hodnocení
Jehněčí hřebínek s ratatouille, zelenými fazolkami a zapečenými bramborami
Žádné hodnocení
Růžové makronky s jahodovou ganache
2hod. 30min.
Jahodovo-smetanové nanuky
7hod.
Čokoládová rakev (bez lepku)
1hod. 5min.
Banány v čokoládě
1hod.
Piškotová lízátka kuřátka
4hod. 40min.
Cupcaky s kokosovým mlékem a malinami
2hod. 15min.
Bezinkovo-meduňkový punč
21min.
Tiramisu dort se sušenkami Amaretti
7hod. 30min.
Zmrzlina s Oreo® sušenkami
8hod. 30min.
Francouzské croissanty
12hod.