Zařízení & příslušenství
Karamelové fondue s jablky a slanými preclíky
Příprava 5min.
Celkový 10min.
4 porce
Suroviny
-
25 karamelových bonbónů měkkých
-
85 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
jablka na osminky
-
slané minipreclíky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
15 mg
Protein
3.1 g
Kalorie
1562 kJ /
373.3 kcal
Tuk
26.6 g
Vláknina
3.7 g
Nasycený tuk
16 g
Sacharidy
40.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
FONDUE
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Toustové rolky s arašídovým máslem a restovanými jablky
25min.
Chai latte parfait s čokoládovou omáčkou
15hod. 5min.
Pink velvet dort
7hod. 20min.
Pikantní kořeněná granola
1hod. 35min.
Citrónovo-makový koláč (bezlepkový)
1hod. 15min.
Rumový likér se skořicí a muškátovým oříškem
30min.
Smetanová vanilková zmrzlina (Gelato alla crema)
10hod. 15min.
Citrónový mousse z jogurtu a smetany
2hod. 40min.
Kinder mléčný řez
1hod. 20min.
Sójové mléko a čínské bulky v páře
1hod. 30min.
Zmrzlina s Oreo® sušenkami
8hod. 30min.
Kakaový puding z kokosového mléka (bez laktózy)
15min.