Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 20 gramů olivového oleje, plus navíc na vymazání
- 120 gramů vody
- ½ kostky čerstvého droždí (20 gramů)
- ½ čajové lžičky cukru
- 250 gramů hladké mouky
- 1 čajová lžička soli
Dip a dokončení
- 150 gramů šalotky, napůl
- 20 gramů másla
- 200 gramů avokáda, zralého, na kousky (3 cm)
- 200 gramů čerstvého sýru
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- ½ čajové lžičky cukru
- 50 gramů rozinek
- ½ čajové lžičky kari
- 150 gramů cherry rajčat, napůl
- 40 gramů rukoly na kousky (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1204 kJ / 288 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pšenično-žitná pizza s červeným sugem
1 godz. 40 min
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35 Min
Vanilková omáčka (Crème Anglaise)
15min
Kokosový jogurt (veganský)
12h 25min
Krém z pečeného česneku
1 godz. 5 min
Focaccia s cibulí
2h 20min
Focaccia s bramborami a rozmarýnem
1 godz. 35 min
Pizza bianca s rukolou
1 godz. 35 min
Focaccia s cherry rajčátky a pestem
1h 50min
Rizoto s parmazánem
30 min
Parmazánovo-rozmarýnové housky
1h 30min
Bazalkové pesto
10min