Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 20 gramů olivového oleje, plus navíc na vymazání
- 120 gramů vody
- ½ kostky čerstvého droždí (20 gramů)
- ½ čajové lžičky cukru
- 250 gramů hladké mouky
- 1 čajová lžička soli
Dip a dokončení
- 150 gramů šalotky, napůl
- 20 gramů másla
- 200 gramů avokáda, zralého, na kousky (3 cm)
- 200 gramů čerstvého sýru
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- ½ čajové lžičky cukru
- 50 gramů rozinek
- ½ čajové lžičky kari
- 150 gramů cherry rajčat, napůl
- 40 gramů rukoly na kousky (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1204 kJ / 288 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia s cherry rajčátky a pestem
1 Std. 50 Min
Gravlax z lososa s pohankovými bliny
48 Std.
Omeleta s parmazánem
45min
Holandská omáčka
15 Min
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55min
Studená okurková polévka
2 Std. 15 Min
Chřestová polévka se slaninovými chipsy
25min
Levandulové sušenky
3 Std. 55 Min
Dutch Baby pancake
25min
Hummus s pečenou paprikou
5 Min
Crème brûlée s vaječným likérem
1h 15min
Focaccia s cibulí
2h 20min