Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 20 gramů olivového oleje, plus navíc na vymazání
- 120 gramů vody
- ½ kostky čerstvého droždí (20 gramů)
- ½ čajové lžičky cukru
- 250 gramů hladké mouky
- 1 čajová lžička soli
Dip a dokončení
- 150 gramů šalotky, napůl
- 20 gramů másla
- 200 gramů avokáda, zralého, na kousky (3 cm)
- 200 gramů čerstvého sýru
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- ½ čajové lžičky cukru
- 50 gramů rozinek
- ½ čajové lžičky kari
- 150 gramů cherry rajčat, napůl
- 40 gramů rukoly na kousky (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1204 kJ / 288 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Italské bylinkové máslo
5 Min
Celozrnné pita chleby s hummusem a zeleninou pro posílení vaší pleti
1h 45min
Placky s bylinkovým máslem
35p
Brazilské sýrové koule
1h
Fougasse se sýrem
2h 35min
Monkey bread (slaný)
2 Std. 30 Min
Rajčatová bešamelová omáčka (omáčka Aurora)
15min
Krémová polenta s parmazánem, divoké bylinky a pošírované vejce
45 Min
Stočený mandlový věnec
2h 20min
Focaccia s cibulí
2h 20min
Rukolové pesto
5 Min
Focaccia s cherry rajčátky a pestem
1h 50min