Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Blattspinat, frisch
- 20 g frischer Koriander, Blättchen abgezupft
- 50 g Cashewkerne
- 4 Knoblauchzehen
- 20 g frischer Ingwer, geschält, in dünnen Scheiben
- 250 g Zwiebeln, halbiert
-
25
g Ghee, (siehe Tipp)
nebo 25 g Butterschmalz - 200 g Paradeiser, geviertelt
- 1 - 2 grüne Chilischoten, frisch, entkernt, nach Geschmack
- ½ TL Muskat, gemahlen
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Garam Masala
- 2 Prisen Zucker
- 1 ½ TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- 250 g Jasminreis
- 450 g Wasser
- ½ EL Öl
- 200 - 230 g Paneer Käse, (siehe Tipp)
- 70 - 100 g Joghurt 3,5 %Fett, nach Geschmack
- Zitronensaft, zum Abschmecken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 912 mg
Alternativní recepty
Pad Thai mit Huhn
30 min
Butter-Paneer-Masala
40 min
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1h 10min
Paneer
3 Std. 20 Min
Ofenmelanzani mit Chermoula, Zitronenbulgur und Minzjoghurt
1 Std. 20 Min
Dal Makhani
1 Std. 15 Min
Korma Paste
1 Std. 15 Min
Tacos mit fruchtiger Linsenfülle
1h 40min
Korma-Gemüse-Curry
25min
Kichererbsen Masala
45 min
Linsen Dhal mit Spinat und Garnelen
35min
Linsen Dal mit Bulgur
45 min