Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
Rapsöl
nebo Kokosöl zum Einfetten - 120 g Olivenöl
- 3 TL Ras el Hanout
- 3 TL Salz
- 120 g rote Paprika, in Würfeln (2-3 cm)
- 200 g Fenchel, in Würfeln (2-3 cm)
- 200 g Melanzani, in Würfeln (2-3 cm)
- 150 g Zucchini, in Würfeln (2-3 cm)
- 80 g Karotten, in Scheiben (5 mm)
- 100 g Kräuterseitlinge, in Scheiben (5 mm)
- 280 g Kichererbsen, abgetropft
- 300 g Quinoa, weiß
- 520 g Wasser
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- ½ Bund Minze, frisch, Blättchen abgezupft
- ½ - 1 Chili, frisch, nach gewünschter Schärfe
- 2 - 3 Knoblauchzehen
- 50 g Cashewmus
- 60 g Limettensaft
- 200 g Granatapfelkerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2269 kJ / 542 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 11 g
- Sodík
- 746 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Avocado Hummus Bowl mit Granatapfel-Couscous
1u.
Gerstensalat mit Orangen, Koriander und Mandeln
45min
Quinoasalat mit Miso-Ingwer-Dressing
1h 10 min
Kichererbsensalat mit Kräuterdressing
20min
Lauwarmer Kürbissalat mit Minzdressing
50min
Lauwarmer Le Puy-Linsensalat mit Räuchertofu
1 godz. 35 min
Quinoa Taboulé
40min
Quinoasalat mit Bohnen und Ziegenkäse
30 min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
50min
Bunte Quinoa Bowl mit rotem Karfiolreis
45min
Karibisches Karfiol-Curry mit Süßkartoffeln
40min
Linsen Dhal mit Spinat und Garnelen
35min