Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 300 g de lait
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 550 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 55 g de sucre en poudre
- 10 g de sel
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 pincée de quatre-épices
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 1 œuf
- 55 g de beurre, en morceaux
- 100 g de raisins secs de Corinthe
Les croix
- 100 g d'eau
- 125 g de farine de blé
Le glaçage
- 2 c. à soupe de sucre en poudre
- 70 g de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1456 kJ / 348 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 2 g
Alternativní recepty
Buns à la cannelle
5h
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3 Std. 20 Min
Julekake (brioche norvégienne)
2h 50min
Couronne de l'Avent
1h
Petits pains vapeur graines et curcuma
3h
Brioche italienne
3sa 15 dk
Rolls au crémeux citron
2h 45min
Biscuits au citron
55min
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Scones anglais
30min
Brioche Nanterre
4h 15min