Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 300 g de lait
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 550 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 55 g de sucre en poudre
- 10 g de sel
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 pincée de quatre-épices
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 1 œuf
- 55 g de beurre, en morceaux
- 100 g de raisins secs de Corinthe
Les croix
- 100 g d'eau
- 125 g de farine de blé
Le glaçage
- 2 c. à soupe de sucre en poudre
- 70 g de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1456 kJ / 348 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 2 g
Alternativní recepty
Petits pains moelleux aux fruits secs et yaourt
1h 50min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Brioche au lait de coco
3h 10min
Brioche tressée à la cannelle
8 godz.
Baguette viennoise
2h 30min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Brioche moelleuse
4h 15min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Babka aux myrtilles
4h 50min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3 Std. 20 Min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5min