Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 citrons jaunes
- 150 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 20 g de fécule de maïs
- 35 g de beurre, coupé en morceaux
La pâte à brioche
-
130
g de lait
nebo 130 g de crème fraîche -
20
g de levure boulangère fraîche
nebo 10 g de levure boulangère sèche - 500 g de farine de blé, type 55
- 4 œufs
- 10 g de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre doux, froid, coupé en morceaux
- farine de blé, pour le récipient
- 1 jaune d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3478.2 kJ / 831.3 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Sacharidy
- 104.2 g
- Tuk
- 38.9 g
- Nasycený tuk
- 22.5 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 734.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buns à la cannelle
5h
Babka pistache et fleur d'oranger
4h 5min
Gâteau vapeur vanille, fraise, rhubarbe
1h 15min
Hot cross buns, brioches de Pâques
3 Std. 20 Min
Bâtonnets de brocoli au cheddar
55min
Cake vapeur citron et framboises
1h 15min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Cake pistache et fleur d'oranger
1h
Biscuits au citron
55min
Cramique, brioche du Nord aux raisin secs
3sa 15 dk
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15min
Brioche feuilletée
5h