Kompatibilní verze
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zoete aardappel risotto
- 6 verse salieblaadjes, in stukjes gesneden
- 80 g Parmezaanse kaas, in stukjes gesneden (3 cm)
- 300 g zoete aardappelen, in stukken gesneden (ca. 4 cm)
- 60 g sjalotten, in tweeën gesneden
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 10 g olijfolie
- 250 g risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd
- 80 g witte wijn, droog
- 600 g water
-
1
tl groentebouillonpasta
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - ½ tl zout
Kaneelpudding met chocoladesaus en afwerking risotto
- 500 g melk
- 1 ei
- 1 - 1 ½ el kaneel, gemalen, naar smaak
- 50 g suiker
- 1 snuifje zout
- 20 - 30 g maïszetmeel
- 35 g hazelnoten
- 35 g amandelen, rauw
- 60 g pure chocolade, 50-80% cacaobestanddelen, in stukjes gesneden
- 130 g room, elk type (van koemelk)
- 2 tl ahornsiroop
- 1 tl peperkoekkruiden
- 2 el boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 4138.1 kJ / 989 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 107 g
- Tuk
- 51.7 g
- Nasycený tuk
- 24.7 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 740.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocoladevulkaan
15min
Pompoenrisotto met spek
25min
Oriëntaalse brunch
Keine Bewertungen
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1h 30min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Keine Bewertungen
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45 Min
Risotto bolognese
45 Min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Noten bolognese
35 Min
Zwarte spaghetti met garnalen
45 Min