
Kompatibilní verze
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zoete aardappel risotto
- 6 verse salieblaadjes in stukjes gesneden
- 80 g Parmezaanse kaas in stukjes gesneden (3 cm)
- 300 g zoete aardappelen in stukken gesneden (ca. 4 cm)
- 60 g sjalotten in tweeën gesneden
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 10 g olijfolie
- 250 g risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd
- 80 g witte wijn, droog
- 600 g water
-
1
tl groentebouillonpasta
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - ½ tl zout
Kaneelpudding met chocoladesaus en afwerking risotto
- 500 g melk
- 1 ei
- 1 - 1 ½ el kaneel, gemalen naar smaak
- 50 g suiker
- 1 snuifje zout
- 20 - 30 g maïszetmeel
- 35 g hazelnoten
- 35 g amandelen, rauw
- 60 g pure chocolade 50-80% cacaobestanddelen, in stukjes gesneden
- 130 g room, elk type (van koemelk)
- 2 tl ahornsiroop
- 1 tl peperkoekkruiden
- 2 el boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 989 kcal / 4138.1 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 51.7 g
- Sacharidy
- 107 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Nasycený tuk
- 24.7 g
- Sodík
- 740.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Haver horchata
Žádné hodnocení
Rijstpap met tapioca
1hod. 10min
Vegetarische bruine rijst
40min
Chilli con carne
35min
Crumble met peren en crème van ricotta
1hod.
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Plakje marmercake met perzikvulling
Žádné hodnocení
Paella met kidneybonen
55min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1hod.
Worst met erwtenrisotto
30min
Karamelijs
Žádné hodnocení
Pompoenrisotto met spek
25min