Kompatibilní verze
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zoete aardappel risotto
- 6 verse salieblaadjes, in stukjes gesneden
- 80 g Parmezaanse kaas, in stukjes gesneden (3 cm)
- 300 g zoete aardappelen, in stukken gesneden (ca. 4 cm)
- 60 g sjalotten, in tweeën gesneden
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 10 g olijfolie
- 250 g risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd
- 80 g witte wijn, droog
- 600 g water
-
1
tl groentebouillonpasta
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - ½ tl zout
Kaneelpudding met chocoladesaus en afwerking risotto
- 500 g melk
- 1 ei
- 1 - 1 ½ el kaneel, gemalen, naar smaak
- 50 g suiker
- 1 snuifje zout
- 20 - 30 g maïszetmeel
- 35 g hazelnoten
- 35 g amandelen, rauw
- 60 g pure chocolade, 50-80% cacaobestanddelen, in stukjes gesneden
- 130 g room, elk type (van koemelk)
- 2 tl ahornsiroop
- 1 tl peperkoekkruiden
- 2 el boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 4138.1 kJ / 989 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 107 g
- Tuk
- 51.7 g
- Nasycený tuk
- 24.7 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 740.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Brownies van zoete aardappel
1 godz.
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 godz.
Cheesecake (ongebakken)
5 Std. 30 Min
Stevige linzenchili
50min
Gekruide lamstaart
40 min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5h
Rode ogen gevulde eieren
Žádné hodnocení
Halloween-worstvingers
1 godz.
Champignon- en chocolademuffins
1 godz.
Nougatine
1u. 30min
Zalm en venkel risotto
25 Min