Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 150 g de noisettes (ou noix, amandes ou mélange de fruits à coque)
- 3 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- 2 gousses d'ail
- 150 g de poireau, coupé en morceaux (3 cm)
- 50 g d'huile d'olive
- 100 g d'eau
- 800 g de tomates entières pelées au jus
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 15 g de basilic frais, et 10 feuilles pour la finition
- 2 pincées de sucre
- 2 pincées de poivre noir moulu
- 1 cube de bouillon de légumes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1887.2 kJ / 451.1 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 21.4 g
- Tuk
- 38.8 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 9.5 g
- Sodík
- 385.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Miso carbonara udon
25min
Tarte à partager aux tomates, basilic, olives et chorizo
1h 5min
Soupe canadienne
40min
Macaroni à la montagnarde
45min
Cake aux lentilles corail, carotte et curry
1h 25min
Tempeh teriyaki et légumes avec du riz
40min
Boreks au fromage
35min
Japchae
50min
Taboulé de couscous complet aux légumes et thon à l’huile
3 Std. 10 Min
Tortilla de pommes de terre en spaghetti
35min
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1h 20min
Boulettes de bœuf aux pois chiches
40min