Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
炒豬肉
-
500
克 帶皮五花肉 ,切塊(寬約4公分)
nebo 500 克 豬腱肉 ,切塊(約4公分) - 40 克 醬油
- 30 克 蒜頭
- 1 茶匙 五香粉
- 1 ½ 茶匙 糖
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 魚露
高湯
- 125 克 洋蔥 ,切絲
- 1 茶匙 鹽
- 150 克 豬骨 ,切塊(約4公分)
- 1300 克 水
高樓麵
- 1500 克 水 (煮麵用)
- 2 份 關廟麵 (約200克)
- 150 克 新鮮綜合生菜
- 60 克 炸豬皮 (越式炸豬皮)
- 5 克 香菜 ,取葉
- 5 克 新鮮薄荷 ,取葉
- 5 克 九層塔 ,取葉
- 5 克 紫蘇葉 ,取葉
- ⅛ 顆 檸檬 ,切塊,取汁液
- 甜辣醬 ,少許,依個人口味添加
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 5345.6 kJ / 1289.4 kcal
- Protein
- 114 g
- Sacharidy
- 101.4 g
- Tuk
- 50.5 g
- Vláknina
- 7 g