Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
炒肉片
- 10 克 蒜頭
- 20 克 紅蔥頭
- 300 克 梅花火鍋肉片
- 15 克 醬油
- 15 克 魚露
- 10 克 糖
- ⅛ 茶匙 鹽
- ⅛ 茶匙 黑胡椒粉
- 25 克 油
酸甜蘿蔔絲
- 250 克 紅蘿蔔 ,去皮,切絲(長約6公分)
- 200 克 白蘿蔔 ,去皮,切絲(長約6公分)
- 30 克 鹽
- 65 克 糖
- 200 克 水
- 200 克 醋
越式法包
- 4 條 法國麵包
- 60 克 美乃滋
- 100 克 小黃瓜 切絲
- 80 克 洋蔥 ,切絲
- 10 克 香菜 ,取葉
- 10 克 小辣椒 ,切圈 (volitelně)
- 10 克 檸檬汁
- 美極鮮味露 ,少許 (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 4498.8 kJ / 1076.3 kcal
- Protein
- 31.6 g
- Sacharidy
- 125.2 g
- Tuk
- 43.6 g
- Vláknina
- 3 g