Bœuf à l'orange

Bœuf à l'orange

3.8 38 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
4 portions

Suroviny

  • 750 g de paleron de bœuf coupé en cubes de la taille d'un glaçon
  • 240 g d'oignons rouges (2), coupés en 4
  • 1 gousse d'ail
  • 35 g de beurre
  • 1 jus d'orange
  • 1 zeste d’orange
  • 10 g de fond de veau
  • 400 g de pulpe de tomate
  • 30 g de vin rouge
  • 100 g de minicarottes
  • sel
  • poivre moulu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 72 g
Kalorie 2547 kJ / 609 kcal
Tuk 29 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...