Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de paleron de bœuf, coupé en cubes de la taille d'un glaçon
- 240 g d'oignons rouges (2), coupés en 4
- 1 gousse d'ail
- 35 g de beurre
- 1 jus d'orange
- 1 zeste d’orange
- 10 g de fond de veau
- 400 g de pulpe de tomate
- 30 g de vin rouge
- 100 g de minicarottes
- sel
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2547 kJ / 609 kcal
- Protein
- 72 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Poulet sauce San Fernando
55min
Goulasch
50min
Poulet de la "Mère Blanc"
1 Std. 15 Min
Agneau confit aux pruneaux
1h 40min
Porc aigre-doux à la purée
40min
Poulet à l'orange
1 godz. 30 min
Sauté de veau Marengo
55min
Stifado de bœuf
1 godz. 30 min
Sauté de porc à l'orange
1u.
Canard aux amandes
40min
Bœuf au pain d'épices et pommes vapeur
45min
Bœuf Stroganov
55min