Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g de filet de bœuf, sans barde et non ficelé
- 100 g de feuilles d'épinards frais
- 1 filet d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de gros sel
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de basilic frais, ciselé
- 800 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1640 kJ / 393 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40min
Bœuf en papillote aux légumes verts
45 min
Poulet à croquer, miel et cacahuètes
45 min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45 min
Ballotines de poulet farcies, tagliatelle de légumes et velouté au riesling
40min
Filet mignon de porc au poivre, purée de pomme de terre, petit pot de crème au citron-cardamome
2h 45min
Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles
1 godz.
Epaule de veau à la normande
1 godz.
Filet de poulet sauce poulette
20min
Bœuf aux champignons
30 min
Poulet vapeur, tagliatelle et velouté de légumes
45 min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 min