Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g de filet de bœuf, sans barde et non ficelé
- 100 g de feuilles d'épinards frais
- 1 filet d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de gros sel
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de basilic frais, ciselé
- 800 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1640 kJ / 393 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filet de porc et ses légumes, sauce au vin
45min
Filet mignon de veau à l'estragon, écrasé de pomme de terre à l'huile d'olive
1 Std.
Poulet aux légumes, sauce à la crème
50min
Agneau au citron
1 Std. 10 Min
Ballotine de poulet aux figues
1 Std.
Poulet vapeur, tagliatelle et velouté de légumes
45min
Carpaccio de canard aux agrumes
12j 30 menit
Bœuf à la ficelle
1h 5min
Bœuf en papillote aux légumes verts
45min
Poulet en robe de jambon, sauce chasseur
1 Std. 10 Min
Magret de canard aux châtaignes, sauce aux airelles
55min
Parmentier de sanglier aux pleurotes
15 Std.