Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g de filet de bœuf, sans barde et non ficelé
- 100 g de feuilles d'épinards frais
- 1 filet d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de gros sel
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de basilic frais, ciselé
- 800 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1640 kJ / 393 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Magret de canard en papillote, sauce à l'orange
2 Std. 45 Min
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40min
Paupiette de veau à l'estragon
55 Min
Surprises de veau au fromage et au poivron
45min
Brochette de lapin, pomme et pruneau
1h
Parmentier de boeuf au vin rouge
12h
Salade d'œufs pochés
40min
Bœuf à la ficelle
1 Std. 5 Min
Ravioles de saint-jacques, sauce aigre-douce
2h 5min
Août - Aiguillettes de canard vapeur aux pêches
40min
Boulettes de bœuf aux cacahuètes
1 godz. 20 min
Magret de canard à la myrtille
1 Std. 10 Min