Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 4 gros oignons
- 1 c. à soupe d'huile neutre
- 1 bouquet de persil frais
- 50 g de gouda, coupé en morceaux
- 20 g de beurre
- 200 g de jambon fumé, coupé en fines lanières
- 50 g de crème fraîche
- 1 œuf
- 1 c. à café de sel fin, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de paprika, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de tomates, détaillées en dés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1414 kJ / 340 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croustade lardons et champignons
1h 15min
Alouettes provençales
1 Std. 30 Min
Champignons farcis
55 Min
La tourte aux épluchures de patate
2 Std. 30 Min
Surprises de veau au fromage et au poivron
45 Min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35min
Sauce soubise
30 Min
Parmentier de boeuf au vin rouge
12h
Tartelettes nordiques au poulet et à l'asperge
1 Std. 25 Min
Boulettes à la saucisse
50min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1h 10min
Cocottes gratinées à la grecque
1h