Kjøttkaker i brun saus

Kjøttkaker i brun saus

4.1 7 rating
Příprava 20min.
Celkový 50min.
16 stykker

Suroviny

Kjøttfarse
  • løk delt i to
    ½
  • hvitløksfedd
    1
  • kjøttdeig av storfe
    400 g
  • salt (ca.10 g)
    1 ss
  • fløte
    135 g
  • melk
    135 g
  • muskatnøtt, malt
    ½ ts
  • kajennepepper
    ⅖ ts
  • nøytral olje til smøring
Saus
  • vann
    500 g
  • maisstivelse
    20 g
  • oksebuljong terning (til 0,5 l)
    1
    2 ss kjøttfond, hjemmelaget
  • smør
    20 g
  • muskatnøtt, malt
    ½ ts
  • sukkerkulør
    4 - 5 dråper
  • salt
  • pepper, malt

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 16 stykker

Sodík 5221.6 mg
Protein 89.4 g
Kalorie 7577.1 kJ / 1811 kcal
Tuk 124.8 g
Vláknina 2.6 g
Nasycený tuk 56.9 g
Sacharidy 77.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše