Kompatibilní verze
Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de parmesan, en morceaux
- 70 g d'échalotes
- 15 g d'huile d'olive
- 2 c. à café de truffe noire fraîche en tapenade (voir conseil)
- 320 g de riz noir (voir conseil)
- 1000 g d'eau
- 200 g de vin blanc
- 800 g de saint-pierre (4 filets)
- 1 filet d'huile à la truffe
- de la fleur de sel, à ajuster selon vos goûts
- 30 g de mascarpone
- 10 g de truffe noire fraîche râpée (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2500 kJ / 598.2 kcal
- Protein
- 42.5 g
- Sacharidy
- 28.2 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté courge-coco
45min
Risotto à la courge
35min
One-Pot-Pasta au jambon
25min
Lasagnes à la courge
1h 40min
Pâte de bouillon de légumes végane
1h
Purée de topinambours
40min
Salade de millet en verrines
1h
Salade de champignons crus (TM6)
25min
Menu : Risotto aux épinards et salade pommes-carottes
40min
Pisco Sour
10min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Pain plissé margherita
3sa 15 dk