Kompatibilní verze
Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de parmesan, en morceaux
- 70 g d'échalotes
- 15 g d'huile d'olive
- 2 c. à café de truffe noire fraîche en tapenade (voir conseil)
- 320 g de riz noir (voir conseil)
- 1000 g d'eau
- 200 g de vin blanc
- 800 g de saint-pierre (4 filets)
- 1 filet d'huile à la truffe
- de la fleur de sel, à ajuster selon vos goûts
- 30 g de mascarpone
- 10 g de truffe noire fraîche râpée (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2500 kJ / 598.2 kcal
- Protein
- 42.5 g
- Sacharidy
- 28.2 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de courgettes au fromage frais
35min
Feuilleté au chou rouge
Keine Bewertungen
Quiche aux épinards et tomates
1 godz. 45 min
Menu: Longe de porc farcie avec purée panais-carottes et de kouglof mandarine
Keine Bewertungen
Pak-choï et riz au jambon
40 Min
Parmigiana al forno
1h 50 min
Risotto au citron et épinards
30 min
Tarte aux poireaux et au fromage
1h 5min
Curry de poisson du Kerala
30 min
Purée de patates douces
1h
Velouté courge-coco
45 min
Risotto à la courge
35min