Kompatibilní verze
Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de parmesan, en morceaux
- 70 g d'échalotes
- 15 g d'huile d'olive
- 2 c. à café de truffe noire fraîche en tapenade (voir conseil)
- 320 g de riz noir (voir conseil)
- 1000 g d'eau
- 200 g de vin blanc
- 800 g de saint-pierre (4 filets)
- 1 filet d'huile à la truffe
- de la fleur de sel, à ajuster selon vos goûts
- 30 g de mascarpone
- 10 g de truffe noire fraîche râpée (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2500 kJ / 598.2 kcal
- Protein
- 42.5 g
- Sacharidy
- 28.2 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto à la courge
35 Min
Bœuf Wellington sauce vin rouge et sa duxelles de champignons
2 Std. 30 Min
Pesto de roquette et piments rouges
5 Min
Noix de Saint-Jacques et purée de petits pois
25 Min
Guacamole
5 Min
Shakshuka au poivron jaune et avocat
25 Min
Asperge et saumon sauce hollandaise
35 Min
Saumon au pesto grillé sur planche et orzotto aux champignons
1 Std. 50 Min
Aïoli aux câpres et citron
10 Min
Asperges et hollandaise au yogourt
30 Min
Saumon sur fromage frais aux poireaux avec pommes de terre
1 Std.
Risotto au citron et épinards
30 Min