Crème de petits pois

Crème de petits pois

4.4 10 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
8 portions

Suroviny

  • 150 g d'oignons coupés en deux
  • 20 g de beurre non salé
  • 1000 g de petits pois frais
    1000 g de petits pois surgelés
  • 600 g d'eau
  • 1 c. à soupe fond de volaille en pâte maison
    1 cube de bouillon de volaille
  • 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    200 g de crème aigre
  • 2 pincées de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts
  • ½ c. à café de sel marin fin à ajuster en fonction des goûts

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 177.2 mg
Protein 7.5 g
Kalorie 732.9 kJ / 175.2 kcal
Tuk 7.5 g
Vláknina 6.7 g
Nasycený tuk 4.3 g
Sacharidy 20.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...