Lapskaus

Lapskaus

5.0 4 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
4 porsjoner

Suroviny

  • løk
    80 g
  • gulrot delt i 2
    100 g
  • persillerot delt i 3
    100 g
  • kålrabi i 4 cm x 4cm
    100 g
  • purreløk kun det hvite, vasket
    50 g
  • biffkjøtt egnet til stuing i biter, uten bein (2cmx2cm), renset for sener.
    500 g
  • nøytral olje
    10 g
  • salt pluss ekstra etter smak
    1 ½ ts
  • vann
    400 g
  • poteter skrelt, i biter
    400 g
  • oksebuljong terning (til 0,5 l)
    2
    2 ss kjøttfond, hjemmelaget, (se tips)
  • persilleblader, ferske (volitelně) til pynt
  • pepper, malt etter smak

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 2220.2 mg
Protein 31.6 g
Kalorie 1296.9 kJ / 310 kcal
Tuk 9.1 g
Vláknina 5.1 g
Nasycený tuk 2.8 g
Sacharidy 27.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše