Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 tomates à farcir
- sel
- 2 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile d'olive, et un peu pour le plat
- 2 branches de thym frais, effeuillées
- 2 blancs de poulet, émincés
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- 200 g de fromage de chèvre en bûche, dont 100 g coupé en morceaux et 100 g en rondelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 996 kJ / 238 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
Gratin de pâtes au chèvre
40 min
Croque monsieur à la tomate
1 godz.
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1 godz. 10 min
Roulés d'aubergine au jambon
55min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1hod. 5min
Parmentier de poisson au chèvre et persillade
1 godz. 15 min
Gratin de pâtes au thon
35min
Fricassée de poulet
55min
Feuilleté de poireau au camembert
55min
Gratin dauphinois au pesto rouge et comté
1 godz.