Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de comté, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 600 g de pommes de terre farineuses, coupées en cubes
- 4 blancs de poireau moyens, coupés en tronçons de 10 cm
- 70 g de lait
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 tranches fines de jambon cru
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1178.8 kJ / 281.5 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 27.3 g
- Tuk
- 11.3 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 1049.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1h 10min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 min
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55 Min
Dinde à la crème, au bacon et au poireau
35min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1h 40min
Boulettes de porc, courgettes et sauce au yaourt
40 min
Croque monsieur à la tomate
1h
Tomates farcies au chèvre et au poulet
1h
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1h 5 min
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1h
Cigares de tartiflette
55 Min
Gratin de ravioli
1h 40min