Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de comté, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 600 g de pommes de terre farineuses, coupées en cubes
- 4 blancs de poireau moyens, coupés en tronçons de 10 cm
- 70 g de lait
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 tranches fines de jambon cru
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1178.8 kJ / 281.5 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 27.3 g
- Tuk
- 11.3 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 1049.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55 Min
Dinde à la crème, au bacon et au poireau
35min
Croque monsieur à la tomate
1h
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1h 10min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1h 5min
Spaghetti à la crème de poivron et au chorizo
50 min
Boulettes de porc, courgettes et sauce au yaourt
40min
Gratin de ravioli
1sa 40 dk
Clafoutis de poulet et poivron
1h 20min
Gratin de pâtes et chou-fleur au fromage
1h
Tomates farcies au chèvre et au poulet
1h