Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 tranches de jambon de Parme, très fines (100 g)
- 4 filets de poulet, ouverts en deux dans l'épaisseur
- poivre moulu
- sel
- 125 g de mozzarella, égouttée et coupée en huit demi-tranches
- 10 tomates cerise, coupées en deux
- 4 brins de basilic frais, effeuillés
- 1000 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1161 kJ / 276 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
Poulet au speck, mozzarella et tomates
35min
Dinde à la crème, au bacon et au poireau
35min
Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux
50min
Pâtes au poulet, bacon, tomates et épinards
45min
Pommes de terre farcies au fromage et jambon
1h
Tournedos, tomate provençale, maïs et poivron
30min
Papillote de saumon aux petits légumes et couscous
40min
Roulés de dinde à la pancetta, épinards et sauce aux herbes
50min
Brochettes de saumon aux tomates cerise
45min
Poulet à la moutarde et pommes vapeur
45min
Boulettes de saumon, tagliatelle et sauce citron-aneth
30min