Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan Brioche
- 250 g di latte
- 40 g di zucchero
- 10 - 15 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina manitoba
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 25 g di burro, a pezzetti + q.b.
- 2 uova medie
- 1 cucchiaino di sale
Uova barzotte
- 6 uova fredde da frigorifero
- 1000 g di acqua
Terminare la preparazione
- 180 g di salmone affumicato a fette
- 6 pizzichi di sale
- 6 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2269.7 kJ / 542.5 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Sacharidy
- 80.5 g
- Tuk
- 14.4 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 1792.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso basmati con gamberi speziati
40min
Crema di zucca sottovuoto
1h
Insalata con valeriana, asparagi, uova barzotte e mazzancolle
40min
Purè di patate (TM6)
1h
Uova barzotte su purea di sedano rapa con bacon croccante
45 min
Carpaccio di ravanelli con filetti di merluzzo (TM6)
30min
Bruschette integrali con asparagi, uova e Parmigiano Reggiano
1h
Ratatouille di verdure
1h
Filetti di salmone, riso basmati e contorno di cavolfiore
30min
Mousse proteica con coulis ai frutti di bosco
30min
Insalata greca con pollo marinato al vapore (TM6)
1h 10min
Tartine di pane nero con avocado e tacchino
40min