Zařízení & příslušenství
Verdure miste insaporite per zuppe e stufati
Příprava 10min.
Celkový 25min.
400 g
Suroviny
-
20 g di olio extravergine di oliva
-
170 g di cipolle rosse, in quarti170 g di cipolle dorate in quarti
-
150 g di carote pelate e a rondelle (1-2 cm)
-
80 g di gambo di sedano a fette (0.5-1 cm)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 400 g
Sodík
171 mg
Protein
4 g
Kalorie
1213 kJ /
290 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
9.6 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
16 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Le basi
25 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Zucchine a bastoncino insaporite (100 g)
15min.
Straccetti di tacchino insaporiti
15min.
Mele insaporite (400 g)
15min.
Mele insaporite (200 g)
15min.
Peperoni e cipolle insaporite
25min.
Verdure miste insaporite
30min.
Peperoni insaporiti (200 g)
20min.
Carote insaporite (400 g)
20min.
Carote insaporite (200 g)
20min.
Scalogno insaporito (250 g)
20min.
Cipolle insaporite (300 g)
20min.
Cipolle insaporite (200 g)
20min.