Polenta morbida con fonduta di Parmigiano Reggiano e tartufo nero

4.5 2 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
6 porzioni

Suroviny

Crema di polenta
  • 300 g di farina di mais bramata
  • 1500 g di acqua
  • 1 cucchiaio di sale
Fonduta di Parmigiano Reggiano
  • 300 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 100 g di latte
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 pizzico di noce moscata
Terminare la preparazione
  • tartufo nero fresco a lamelle, a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1192.3 mg
Protein 5.7 g
Kalorie 1311.9 kJ / 313.3 kcal
Tuk 12.5 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 8.2 g
Sacharidy 40.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...