Polenta morbida con fonduta di Parmigiano Reggiano e tartufo nero

Žádné hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod. 20min
6 porzioni

Suroviny

Crema di polenta
  • di farina di mais bramata
    300 g
  • di acqua
    1500 g
  • di sale
    1 cucchiaio
Fonduta di Parmigiano Reggiano
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    300 g
  • di latte
    100 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    200 g
  • di noce moscata
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • tartufo nero fresco a lamelle, a piacere

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 313.3 kcal / 1311.9 kJ
Protein 5.7 g
Tuk 12.5 g
Sacharidy 40.7 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 8.2 g
Sodík 1192.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...