Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1900 g di acqua
- 400 g di carne di manzo, in un solo pezzo (tipo scamone o codone)
- 300 g di carne di vitello, in un solo pezzo (tipo punta)
- 15 g di sale grosso
- 50 g di carota, pelata
- 50 g di cipolla
- 10 g di gambo di sedano
- 500 g di cotechino precotto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2519.9 kJ / 602.3 kcal
- Protein
- 64.6 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 36.7 g
- Nasycený tuk
- 14.6 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 2874.8 mg
Alternativní recepty
Tasca di vitello ripiena a Cottura Lenta
2u. 30min
Arrosto di vitello a Cottura Lenta con patate
11 Std.
Arrosto di vitello con asparagi confit
2h
Menù: Pipe ripiene in brodo; bollito con giardiniera (Bimby Friend)
4h 30 min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 15 Min
Verzata con puntine e salamelle a Cottura Lenta
2u. 30min
Spalla di manzo a Cottura Lenta con salsa al vino
53 Std.
Spezzatino di vitello a Cottura Lenta
2 Std. 10 Min
Arrosto di seitan alla Wellington con verdure al vapore
2h
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13 Std.
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h 10min
Ragù di carne e verdurine
30 min