Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sacchetto aromatico e marinatura
- 2 - 3 chiodi di garofano
- 1 stecca di cannella
- 4 - 5 grani di pepe nero
- 1 rametto di rosmarino fresco intero
- 2 foglie di alloro fresche
- 800 - 1000 g di carne di manzo, tipo cappello del prete, in un unico pezzo
- 750 g di vino rosso corposo (tipo Barolo)
- farina tipo 00 q.b.
- 20 g di burro
- 20 g di olio extravergine di oliva
Brasato
- 30 g di sedano a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
- 5 g di sale
- 25 g di concentrato di pomodoro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1546.8 kJ / 369.7 kcal
- Protein
- 32.9 g
- Sacharidy
- 2.9 g
- Tuk
- 14.8 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 438.1 mg
Alternativní recepty
Peperonata (TM6)
45 min
Focaccia millebolle
28h
Insalata russa sottovuoto
1 godz. 30 min
Pâté di vitello in gelatina
8 godz. 30 min
Ciambella di polenta con spezzatino a Cottura Lenta
3h 30min
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9 godz.
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2 godz.
Pomodorini sottovuoto
1 godz.
Risotto alla carbonara
2 godz.
Polenta bianca e salsiccia
1 godz. 30 min
Risotto zafferano e salsiccia
40 min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30min