Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
TM6

Brasato al vino rosso a Cottura Lenta

4.6 (16 hodnocení)

Suroviny

Sacchetto aromatico e marinatura

  • 2 - 3 chiodi di garofano
  • 1 stecca di cannella
  • 4 - 5 grani di pepe nero
  • 1 rametto di rosmarino fresco intero
  • 2 foglie di alloro fresche
  • 800 - 1000 g di carne di manzo, tipo cappello del prete, in un unico pezzo
  • 750 g di vino rosso corposo (tipo Barolo)
  • farina tipo 00 q.b.
  • 20 g di burro
  • 20 g di olio extravergine di oliva

Brasato

  • 30 g di sedano a pezzi
  • 80 g di carota, pelata e a pezzi
  • 100 g di cipolla bianca in quarti
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di acqua
  • 5 g di sale
  • 25 g di concentrato di pomodoro

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1546.8 kJ / 369.7 kcal
Protein
32.9 g
Sacharidy
2.9 g
Tuk
14.8 g
Nasycený tuk
2.8 g
Vláknina
0.7 g
Sodík
438.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty