Torta di riso alla cannella

Torta di riso alla cannella

4.0 1 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 5hod.
16 porzioni

Suroviny

Base
  • 100 g di frutta secca mista sgusciata (ad es. mandorle, anacardi, noci, nocciole...)
  • 80 g di fiocchi di avena
  • 80 g di datteri denocciolati
  • 40 g di olio di cocco
Ripieno
  • 100 g di datteri denocciolati
  • 1400 g di acqua
  • 270 g di crema di mandorle
  • 6 - 8 limoni solo la scorza (senza la parte bianca), a listarelle
  • 1 stecca di cannella
  • 250 g di riso a chicco corto
  • 1 pizzico di sale
  • 8 g di gelatina in fogli
  • 1 - 2 cucchiaini di cannella in polvere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 133.2 mg
Protein 7.8 g
Kalorie 1175 kJ / 281 kcal
Tuk 15.6 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 3.6 g
Sacharidy 31.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...