Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 225 g di pasta fillo rettangolare (circa 8 fogli)
- 100 g di burro a pezzi
- 300 g di mele Gala, sbucciate e a tocchetti (2 cm)
- 300 g di pesche, a tocchetti (2 cm)
- 300 g di prugne, a tocchetti (2 cm)
- 5 rametti di timo limonato, le foglioline + q.b.
-
80
g di zucchero di canna bianco
nebo 80 g di zucchero grezzo di canna - 35 g di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di amido di mais (maizena)
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 890 kJ / 212.7 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 30.9 g
- Tuk
- 9.6 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 91 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bussolà alla vicentina
1 Std.
Canederli agli spinaci
2 Std. 30 Min
Spritz con bruschette al Gorgonzola e sedano
30 Min
Trofie al pesto con patate e fagiolini
1 Std.
Pan dei morti
1 Std.
Maionese ai peperoni
15 Min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Bostrengo
1h 30min
Formaggio (vegan)
8h 20min
Dessert al caramello salato e cioccolato
3 Std. 30 Min
Gnocchi alla romana alle erbette
1h 30min
Panna cotta alle pesche
3h 15min