Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Walnusshälften und etwas mehr zum Garnieren
- 200 g Rote Bete, gegart, in Stücken
- 20 g Zitronensaft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
2
Stängel Thymian, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
nebo 1 TL Thymian, getrocknet - 150 g Ziegenfrischkäse
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 584 kJ / 140 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 541 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rucola-Feta-Suppe
35 min
Spinat-Dip
10 Min
Graupensalat mit Feigen und Feta
45 Min
Rosenkohlcremesuppe
45 Min
Frucht-Punsch-Kugeln
30 Min
Erbsen-Minz-Aufstrich
15 Min
Aprikosenfrischkäse
5 Min
Linsen-Curry-Aufstrich
40 Min
Quinoa-Tomaten-Dip mit Avocado
40 Min
Walnuss-Tomaten-Aufstrich
15 Min
Tomaten-Pistazien-Aufstrich
15 Min
Mediterraner Dip zum Grillen
15 Min