Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Walnusshälften und etwas mehr zum Garnieren
- 200 g Rote Bete, gegart, in Stücken
- 20 g Zitronensaft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
2
Stängel Thymian, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
nebo 1 TL Thymian, getrocknet - 150 g Ziegenfrischkäse
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 584 kJ / 140 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 541 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dattel-Speck-Dip
30min
Kurkuma-Möhren-Dip
5min
Eier-Curry-Salat
1h 30min
Erbsen-Minz-Aufstrich
15min
Linsen-Curry-Aufstrich
40min
Balsamico-Feigen-Aufstrich
10min
Mango-Frischkäse-Aufstrich
10min
Quinoa-Tomaten-Dip mit Avocado
40min
Aprikosenfrischkäse
5min
Erdbeer-Feta-Stullen
10min
Wassermelonen-Salat mit Macadamiacrunch und Fetacreme
15min
Feta-Walnuss-Aufstrich
10min