Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Zucchini, in Stücken (ca. 5,5 cm)
- 100 g Parmesan, in Stücken (4 cm)
- 40 g gehobelte Mandeln
- 1 Knoblauchzehe
- 5 g Basilikum, abgezupft
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, halbiert
- 1 TL Meersalz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
-
30
g Sherryessig
nebo 30 g Apfelessig - 50 g Olivenöl
- 1 EL Kürbiskerne
- 1 EL Sonnenblumenkerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1511 kJ / 361 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 998 mg
Alternativní recepty
Fenchel-Paprika-Salat mit Haselnuss-Dressing
30 min
Fenchel-Sellerie-Salat
15min
Zucchini-Salat mit Walnüssen und Feta
25 min
Lauwarmer Rotkohl-Quinoa-Salat
30 min
Salat aus Möhren-Apfel-Spiralen mit Feta und Nüssen
30 min
Weißer Spargel mit Aprikose und Ziegenkäse im Säckchen
1j
Möhren-Fenchel-Salat
30 min
Red-Goddess-Salad mit Orangen-Joghurtdressing
30 min
Wassermelonen-Salat mit Macadamiacrunch und Fetacreme
15min
Möhren-Joghurt-Salat
5 min
Spitzkohl-Slaw mit Datteln und Cashewkernen
10 min
Brombeer-Raffaello®-Trifle
45 Min